Αλλαγή Λαδιών - Υγρών

Ή αλλαγή λαδιών σε ένα αυτοκίνητο είναι το Α και το Ω για την ομαλή λειτουργία του, με τα καλύτερα λιπαντικά της αγοράς και πληρώντας τις προδιαγραφές του κατασκευαστή δίνουμε στο αυτοκίνητο μεγαλύτερο και καλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Περισσότερα

Αλλαγή Φίλτρων

Ή αλλαγή φίλτρων βοηθάει το αυτοκίνητο να "ανασαίνει" με το φίλτρο αέρα, την καθαρή ατμόσφαιρα της καμπίνας με το φίλτρο καμπίνας, την καλύτερη ποιότητα βενζίνης με το φίλτρο βενζίνης κ την καλύτερη λίπανση του κινητήρα με την αλλαγή φίλτρου λαδιού.

Περισσότερα

Αλλαγή Μπουζί

Ή αλλαγή των μπουζί διαφέρει ανάλογα με τον τύπο τους. Χωρίζεται στα τυπικά μπουζί που είναι από νικέλιο με περίοδο αλλαγής 15000 km έως 30000 km ,τα μπουζί από πλατίνα που έχουν σαν περίοδο αλλαγής από 30000km έως 60000km κ τα μπουζί ιριδίου που έχουν περίοδο αλλαγής από 60000 km έως 80000 km.

Περισσότερα

Αλλαγή Φρένων

Ή αλλαγή φρένων αυξάνει την οδική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Καθημερινά συμβαίνουν επικίνδυνες καταστάσεις στους δρόμους.

Λίγο ή απροσεξία του οδηγού, η χρήση κινητού κτλ το αυτοκίνητο πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσει.

Περισσότερα

Αλλαγή Αμορτισέρ

Ή αλλαγή των αμορτισέρ ενός αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται στο διάστημα την 80000km- 100000km, εκτός αν έχει υπάρξει διαρροή λαδιού σε κάποιο από αυτά πριν από αυτό το διάστημα.

Περισσότερα